Så er billetsalget til årets HI Fest startet!

Alle er velkomne, måske årets julegave til familie og venner!

60 WATT er et erfarent liveband der har spillet sammen i mere end 30 år. Vi har rødderne funderet i blues og rockmusik og vores sætliste spænder fra Stones, Beatles, Clapton mv., men vi har også til masser af dansk musik såsom Thomas Helmig, Gnags, TV2, Kim Larsen mv. Kort sagt kan vi sammensætte en relevant sætliste til enhver lejlighed. Besætningen er Sang: Jeppe Kold; Guitar: Morten Engelund; Bas: Kasper Normann; Keys og Hammond: Nicolai Wendelboe; trommer: Rasmus Jusjong. Vi har et utal af live gigs bag os i form af firmafester, julefrokoster, bryllupper, fødselsdage – og enhver anden festlig lejlighed!! VI glæder os til at underholde jer.

RUMORS CORNER – Jan Glæsel har fokus på den gode musik fra de udødelige 80 & 90'eres. Repertoiret dækker Funk, Disco og Soul, Pop & Rock, men med afstikkere flere årtier i hver retning. Alt spillet og sunget af nogle af de bedste live-musikere i Danmark.
Hver koncert har sit eget musikalske tema for at sikre en konstant variation i musikken og stille enhver musiksmag tilfreds. Temaerne dækker alt lige fra "80'er Funk & EuroDisco" til "MovieNight - De største filmhits".
Det primære formål er hver gang at dele ud af bandets store musikglæde ved ikke blot at spille musikken, men også at fortælle historien bag både musik og kunstnerne. Alt sammen for at skabe en storslået, intens og nærværende musikoplevelse for publikum.

GOOSEBUSTERS giver den max gas, når du eller dit firma vil have dansegulvet fyldt. 20 års erfaring i at få folk op af stolene for at nyde musikken og dansen. Vi forstår at skabe festen, I aldrig glemmer – og vi er altid opmærksomme på hvem vi spiller for, og hvor vi befinder os. Repertoiret spænder vidt fra klassikere som ’Gimme gimme’, ’Rabalderstræde’ og ’Great balls of fire’ til hits fra 80’erne og nyere dansevenlige numre af Pharrell Williams, Lord Siva og The Weekend.

Om HI-festen:
Formålet med festen er - udover at skabe et brag af en aften - at tjene penge, der kan bidrage til aktiviteterne i HI's afdelinger. Afdelingerne kan få del af overskuddet ved eksempelvis at sælge biletter eller ved at stille arbejdskraft til rådighed før, under eller efter festen.


Hvor og hvornår
Herlev Hallen lørdag den 3. februar 2024 kl. 20:00-01:30, dørene åbnes kl. 19:00.


Billetpris
350 kroner pr. person inkl. garderobe.


Her kan du købe billetter: 

  • Online billetter: https://herlevidraet.nemtilmeld.dk/ (MobilePay og kort)
  • Kontakt de enkelte foreninger i HI, som du gerne vil side sammen med
  • Herlev Bladet
  • Sten Nielsen tlf. 4034 5927 - Annelise Fenger tlf. 2124 0004 (MobilePay og kontanter)

live-concert-388160_1920.jpg